Genopladelige batterilys 4 stk med stager og oplader

349.00DKK

Varenummer (SKU): 60850 Varekategorier: ,

Beskrivelse

4 stk genopladelige fyrfadslys med stager og oplader

Elsker du de små fyrfadslys på batterier, men synes du, de går hurtig tør for strøm, så vælg et sæt som dette med genopladelige fyrfadslys, oplader og stager. Til sættet hører 4 genopladelige batterilys samt 4 stager. Du kan købe ekstra 6 genopladelige fyrfadslys, som passer til sættet.

TRYK HER – KØB EKSTRA GENOPLADELIGE FYRFADSLYS

Her får du genopladelige fyrfadslys i 4 hvide stager med frossent look. Batterier og 1 oplader er inklusiv. Laderen fylder ikke så meget, så den er nem at have stående. Batterilysene skaber en hyggelig stemning og med de genopladelige fyrfadslys er du med at passe på miljøet. Samtidig har du med valget af batterilys været med til at sikre dig mod brand og skadelig os og sod i hjemmet. Lysene flakker som ved rigtige stearinlys, så når batterilysene står i stagerne, ser det ud som du har ægte stearinlys. Man kalder også lysene for kunstige stearinlys eller led stearinlys, da de kører på batterier og bruger de energibesparende led teknologi.

Voltage input: 7,5 VDC

Mål:

Batterilys: Diameter 39 mm, højde 48 mm

Lysestager: Diameter 45 mm, højde 100 mm

Oplader: Bredde 10 cm x længde 10 cm x højde 2 cm

VIGTIGT: Batterilysene skal oplades 6 timer før brug første gang. De genopladelige fyrfadslys lyser ca. 12 timer på en opladning.

Pakken indeholder: En oplader med ledning, 4 genopladelige led fyrfadslys, 4 hvide stager i frossent look.

 

Yderligere information

Vægt 0.470 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.