Info

Levering

Husk vi tilbyder fri fragt ved køb over 500 kr

Alle varer sendes med Post Nord

Afhentning i postbutik:

0-5 kg 63 kr

5-10 kg 80 kr

10-15 kg 100 kr

15-20 kg 125 kr

Aflevering til hjemadresse:

0-5 kg 90 kr

5-10 kg 110 kr

10-15 kg 125 kr

15-20 kg 160 kr

Fri fragt ved køb over 500 kr. Fri fragt leveres til din nærmeste postbutik

Fortrydelseskøb

Alle køb kan fortrydes i op til 14 dage efter leveringen. Ved fortrydelse skal varen returneres ubeskadiget i original enballage. Pakken skal være afsendt senest 14 dage fra faktura dato. Varer, som ikke modtages i samme stand og mængde, modtages ikke. Vær opmærksom på at pakke varen forsvarligt ind inden afsendelse, så den ikke lider skade under fragten.

Reklamation

Skulle en vare mod vores forventning være defekt, tager vi varen retur og sender hurtigst muligt et tilsvarende produkt, hvis dette er muligt. Mangler og synlige defekter skal anmeldes til os straks og senest 2 dage efter du har modtaget varen.

Batterilyset.dk tager forbehold for trykfejl, prisændringer udgåede eller udsolgte varer.

Batterilys kunstige led stearinlys

Her på siden sælger vi flotte dekorative batterilys i store og små størrelser med eller uden lysestager. Vi har som altid rigtig gode priser på LED bloklys, og der er ofte gode tilbud eller udsalg på vores i forvejen billige LED stearinlys. Vores sortiment af elektriske stearinlys består af flere flotte lys, kronelys, bloklys, børnelys, fyrfadslys mm. Her hos batterilyset.dk kan du finde det batterilys med LED flamme der passer bedst hjem til dig og samtidig undgå at skulle skifte lys konstant, da de bedste LED bloklys holder i flere år. Batterilys til alle,

Hvis du leder efter LED stearinlys , så er du havnet det rette sted. led stearinlys kan placeres overalt i hjemmet, dog ikke i direkte sollys, da stearinlysene kan smelte. LED lys skaber en hyggelig stemning og er særdeles velegnet hvis du har småbørn eller husdyr, da du undgår brandfaren og skadelige partikler i luften. De kunstige stearinlys bruges meget på hospitaler og plejehjem grundet deres sikkerhed.
Du kan vælge LED lys som bloklys, fyrfadslys og lys i glas samt høje lys til stager. Led lys kan bruges i en lanterne, lyseholder eller på et fad. Det er helt op til dig hvordan du ønsker at bruge dine LED lys. Vi sælger genopladelige fyrfadslys, så du kan bruge led lysene igen og igen.

LED stearinlys – stemningsfulde og realistiske bloklys, stagelys og fyrfadslys med flakkende led flamme.
Se vores store udvalg af LED stearinlys i webshoppen, hvor du også kan læse mere om de enkelte batterilys. Vi forhandler diverse kunstige stearinlys heriblandt bloklys og stagelys af voks. Vores LED lys består af bloklys og fyrfadslys der er batteridrevet. Med LED lys behøver du ikke være nervøs for om du glemmer at slukke dine lys.

L